ما را دنبال کنید:

سندبلاست,پیمانکار سندبلاست

شرکت رسوب بران دانیال

خانه دستورالعمل سندبلاست

دستورالعمل سندبلاست

مقررات ايمني كار با سندبلاست

1- استفاده از ساينده‎هاي سيليس دار كه بيش از 5% Silica داشته باشد مشروط به رعايت كامل اين مقررات است.

2- جاي مواد سيليس‎دار مي‎توان از ساينده‎هاي ديگر نظير گرانول اكسيد آلومنيوم- ذرات آهن لعاب دار- ذرات چدن Malleable و ذرات سمباده استفاده نمود.

3- قطعاتي كه خيلي بزرگ نيستند و امكان جابجائي آنها مقدور است سندبلاست بايستي در سالن محصوري كه ابعاد كافي داشته باشد انجام گيرد.

4- سالن بايستي به نحوي صورت گيرد كه رانش هوا از طرف بالا به سمت پائين صورت پذيرد. بدين معني كه ضريب خروجي هوا به ميزاني باشد كه باعث فشار منفي كمي در سالن سندبلاست گردد تا هواي تازه بتواند از بالا وارد سالن شده و آلودگي از منافذ سالن به بيرون انتشار نيابد، در كف سالن و يا دو طرف ديوار سالن در محاذي كف كه در مسير هواي خروجي به هواي آزاد است جريان هواي آلوده بايد از فيلترهاي مؤثر پارچه‎اي يا از سيليكون يا رسوب دهنده‎هاي الكترواستاتيك عبور يابد تا مواد ساينده گرفته شود و براي استفاده مجدد در مخزني كه در زير سالن سندبلاست قرار داده مي‎شود جمع‎آوري گردد.

5- محلهائي كه تاسيسات ثابت مانند بويلرها – مخازن سوخت ويا لوله‎كشي‎ها قرار داد محدوده سندبلاست كاري بايستي با اسكلت بندي و چادركشي محصور گردد.

6- اپراتور سندبلاست كار بايستي مجهز به وسايل حفاظت فردي شامل كلاه مخصوص سندبلاست Air Line Helmet – لباس كار با پيش بند مقاوم – چكمه لاستيكي – دستكش ساق بلند باشد.

7- كلاه سندبلاست كه در اختيار فردي قرار مي‎گيرد نبايستي مورد استفاده افراد ديگر قرار گيرد. شيلنگ هوارساني كلاه سندبلاست كار بايستي به منبع هواي سالمي متصل شود كه دبي هوارساني آن كمتر از 17% مترمكعب در دقيقه نباشد هواي مذكور بايستي توسط فيلتر مناسبي كه بدون كاهش اكسيژن هوا بتواند رطوبت، دودهاي روغني، ذرات و غبارات و هر گونه گازهاي سمي كه از كمپرسور هوا ايجاد مي‎شود (مانند Co2 – Co اكسيدهاي فلزي گوگرد يا نيتروژن‎دار) را جذب نمايد توصيه شده است در هواي تنفسي نبايد بيش از PPM50 كربن منواكسيد و بيش از PPM1000 كربن دي‎اكسيد وجود داشته باشد.

8- مراقبت‎هاي دوره‎اي براي نگهداري تجهيزات وسائل و سيستمهاي تهويه و وسائل حفاظت فردي به عمل آيد و مخازن تحت فشار كمپرسور و مخلوط كن Air Blast Chamber سالن يكبار تحت تست هيدورستاتيك واقع شود.
ساعت كار سندبلاست كار در شبانه‎ روز بايستي كمتر از 8 ساعت بوده و اپراتور نبايستي بيش از 40 دقيقه بطور مداوم در داخل سالن سندبلاست كار نمايد و در مدتي كه به تناوب سندبلاست كار در سالن كار مي‎نمايد بتوسط شخص ديگري كه در خارج سالن باشد مورد مراقبت قرار گيرد.
توزيع نور مناسب در سالن و سيستم ارتباط تلفني يا صوتي بين مراقب و فرد سندبلاست كاري الزامي است. در صورتيكه جهت تامين روشنائي نتوان از فشار برق تا 50 ولت استفاده نمود براي جلوگيري از خطر برق گرفتگي افراد لازم است مقررات ايمني استفاده از ولتاژ ضعيف و سيستم سيم
اتصال موثر الكتريكي بدنه به زمين مصرف كننده‎هاي الكتريكي مراعات گردد.

9- افراديكه در نزديك سالن سندبلاست مي‎باشند و افراد ديگري كه در محلهائي بنحوي در معرض استنشاق غبارات زير ناشي از سندبلاست كاري قرار دارند بايستي از فيلتر تنفسي استفاده نمايند.

10- آزمايشهاي پزشكي شامل X – Ray از ريه‎ها و اسپيرومتري براي سندبلاست كاران سالي يكبار الزامي است و بايستي در پرونده پزشكي آنان مضبوط شود و در صورت بروز علائمي دال بر بيماري شغلي، كار آنان بايستي عوض شود.

11- بمنظور جلوگيري از ايجاد الكتريسيته استاتيك كه هنگام عبور مواد ساينده از لوله لاستيكي رابط به نازل ظاهر مي‎شود نازل سندبلاست بايستي توسط سيمي كه از مسير لوله عبور داده شده به زمين ارت شود تا از تركيدن لوله رابط يا ايجاد شوك الكتريكي به سندبلاست كاري جلوگيري بعمل آيد.

12- پس از پايان كار هر شيفت، سندبلاست كاران بايستي وسائل حفاظت فردي خود را تميز و در قفسه ملبوس نگاهدارند تا پس از استحمام دوش و تعويض لباس از خود رفع آلودگي نموده باشند.

13- در صورت انجام كار در ارتفاع مقررات ضميمه مربوط به داربستها براي سندبلاست كاران لازم‎الاجراء مي‎باشد.

14- مدير واحد بايستي شخصي مسئولي را جهت نظارت بر كار كارگاههاي سندبلاست تعيين كند تا مقررات فوق را كنترل نمايد.

15- شخص مذكور لازمست قبل از شروع عمليات سندبلاست كليه موارد ايمني از جمله وضعيت شيلنگ‎ها، رابط‎ها و بستها را بازديد و در صورت اطمينان از سلامت آنها اجازه كار صادر نمايد.

16- اپراتور سندبلاست بايستي آموزش ايمني را گذرانيده باشد و تجربه لازم را براي سرعت در مانور بستن شير مخلوط كن هوا و مواد ساينده كه فشاري بين 5/5 تا 5/6 kgf/Cm2 داراست بهنگام اضطرار داشته باشد.

17- سندبلاست و رنگ امیزی هیچگاه نباید همزمان درکنار هم اجرا گردد زیرا گرد و خاک حاصله از سندبلاست به روی فلز نشسته و از چسبیدن رنگ به فلز جلوگیری میکند در برخی از جاها بعد از عملیات سندبلاست سطح سندبلاست شده را با تینر های مخصوص شستشو داده و بعد اقدام به رنگ امیزی میکنند در اصل شستشو باعث ار بین رفتن گرد و خاک حاصله از سندبلاست شده و سطح مخدوشی که بر اثر سندبلاست که همان sa2.1.2 یاsa-3 می نامند نمایان میشود و حتما میبایست بلافاصله اقدام به زدن استر نمود استر ها شامل 1-زینک ریچ  2-اتیل سیلیکات  3-زینک فسفات  4-زینک کرومات  5-اکسید اهن میباشد که غالبا به میزان 75 الی 120 میکرون اجرا میگردد استر اتیل سیلیکات را معمولا بین 75 الی 90 میکرون اجرا میشود و کاربرد ان اغلب در سندبلاستهای مناطق شرجی و سندبلاست اب شیرین کن ها و سندبلاست برجهای نیروگاه بکار میرود و باید بعد اتمام سندبلاست و رنگ سطح فلز را هر 4 ساعت یک بار با فشار اب شستشو نموده تا اصطلاحا qring  شود

18- طريقه اجراي زينكا : ابتدا ميبايست سطح فلز را به وسيله سندبلاست به درجه sa-2.5 يا برس به درجه st3 درامده و سپس محلول مخصوص زينكا بنام سالو را با هم مخلوط نموده و به خوبي ميكس بايد نمود و به وسيله پستوله يا غلتك يا دستگاه ايرلس اسپري كرد زينكا سالو خود به تنهايي محافظ خوبي براي فلز ميباشد معمولا زينكا را به روي دكلهاي انتقال نيرو استفاده ميكنند

آستري اتيل سيليكات روي يك آستري پايه معدني غني از پودر روي مي باشد كه جهت پوشش سطوحي كه در معرض آب و مواد شيميايي مي باشند ،‌ كاربرد فراوان دارد . اين آستري 30 دقيقه پس از اعمال رنگ در برابر آب مقاومت بالايي داشته و حدود 2 ساعت پس از اعمال رنگ پوششي محكم و مقاوم ايجاد مي كند و به دليل درصد بالاي پودر روي در اين آستري باعث حفاظت

كاتدي بر روي سطوح فولادي مي شود . اين آستري داراي مقاومت حرارتي تا C ْ 400 مي باشد و به همين دليل در سيستم هاي مقاوم حرارتي به عنوان آستري رنگ رويه سيليكوني نيز استفاده مي گردد . ضمناً اين آستري را مي توان با رنگ هاي اپوكسي ،‌كلرو كائوچو ، وينيل و الكيدي نيز پوشش داد . پوشش اتيل سيليكات مقاومت بسيار خوبي در برابر تغييرات جوي ، اشعه ماوراء بنفش و محصولات نفت خام دارد

اين آستري به دليل مقاومت در برابر خوردگي در سطوح بيروني تانكر ها ، مخازن ذخيره سوخت ، پلها ،‌بدنه وسايل تأسيسات دريايي ، تانكر ها ،‌ حلالها و عرشه كشتي ها و راكتور هاي آبي و هسته اي استفاده مي شود . اين آستري مناسب ترين پوشش جهت اعمال بر روي سطوحي است كه در معرض جزر و مد مي باشند و محدوديت زماني در زمان رنگ آميزي دارند و همچنين به علت مقاومت بسيار خوبي كه در برابر رطوبت ، محلول هاي نمكي و مناطق گرم و شرجي داشته كاربرد وسيعي بر روي تأسيسات دريايي دارد .

روش کار سند بلاست به این صورت است که ماسه های ساینده با استفاده از فشار زیاد کمپرسور شتاب گرفته و برروی سطح قطعه پاشیده می شوند.

موارد استفاده ی سند بلاست به شرح ذیل می باشد :

  • رنگ زدایی – ماسه زدایی و رنگ برداری سطوح داخلی و خارجی قطعات
  • یوایش مات و تمیز کاری انواع قالب های صنعتی
  • زبر کردن سطوح و قطعات با استفاده از ساینده های مخصوص جهت بهینه انجام دادن عملیات لعابکاری و تفلون کاری برای ماندگاری و کیفیت بهتر
  • آماده کردن سطوح قطعات جهت انجام انواع آبکاری ها ی صنعتی ، تزئینی با رنگ
  • مات کاری ،تمیزکاری و آماده کردن قطعات یا سندینگ جهت ارائه در بازار
  • حک کردن نوشته و نقوش مختلف و گود برداری یا برجسته کاری آنها بر روی سطح شیشه ای ، چوبی،ام دی اف، کاشی ،سرامیک و طلق که بیشتر برای انجام امور تجاری ، تبلیغاتی و تزئینات و دکور مورد استفاده می باشد.

نکاتی قابل توجه در مورد شات بلاست و سندبلاست :

1- در عملیات شاتینگ سطح قطعه چکشی و براق میگردد

2- در عملیات گریتینگ که میتوان آنرا بوسیله دستگاههای شات بلاست و سندبلاست نیز انجام داد سطح قطعه مات و زبر میگردد

3 – در عملیات سندینگ (سندبلاست ) سطح قطعه مات یکدست و زبر میگردد که درجه زبری ایجاد شده بر روی سطح بستگی به جنس و درجه درشتی ساینده مورد استفاده در دستگاه را دارد

4- از تکنیک سندبلاست عموما برای :

  • زبر کردن و مات کردن سطوح قطعات
  • تمیز کاری قطعات حساس به ضربه و پاشش شدید
  •  قطعاتی که فقط یک موضع مشخص از آنها باید در معرض پاشش قرار بگیرد
  • قطعاتی که دارای دنده و حدیده حساس به ضربه هستند
  • قطعاتی که میبایست سطح آنها بصورت خیلی نرم تمیز کاری – مات ( مانند قطعات لوستر و زیو آلات )-رنگ براداری یا بصورت خفیف زبر شود (مانند بدنه اتومبیل )

اصول کار در دستگاههای سندبلاست sandblast :

در این دستگاهها ماسه های ساینده که عمدتا از جنس سیلیس – مسباره و اکسید فلزات هستند با استفاده از فشار باد کمپرسور شتاب گرفته و بر روی سطح قطعه پا شیده میشوند .

اصول کار در دستگاههای شات بلاست shotblast :

در این دستگاهها ساچمه های فولادی ( شات – shot ) پس از وارد شدن به توربینهای گریز از مرکز دستگاه شتاب گرفته و بر روی سطح قطعه پاشیده میشوند که در اثر این برخوردهای پرسرعت و متوالی ساچمه ها عملیات شاتینگ در این دستگاهها انجام می پذیرد .

شات بلاست عموما در کرهای صنعتی و قطعات با تیراژ بالا و نیز در سطوح مسطح وسیع مانند بدنه کشتیها و کف سالنها و در موارد کمی نیز در کارهای تزئینی – کهنه کاری و قا لبسازی مورد استفاده قرار میگیرد .

بااستفاده از دستگاههای شات بلاست میتوان عملیات :

۱- زنگ زدایی – ماسه زدایی – و رنگ برداری سطوح داخلی و خارجی قطعات.

۲- لایه برداری از سطوح انواع قطعات فورج شده.

۳- زبر کردن سطوح قطعات ( با استفاده از گریت – grit ) جهت بهینه انجام شدن عملیات لعابکاری و تفلون کاری برای ماندگاری و کیفیت یهتر.

۴- آماده کردن سطوح قطعات جهت انجام انواع آبکاریهای صنعتی – تزئینی یا رنگ.

۵- مات کاری – تمیز کاری و آماده کردن قطعات (شاتینگ – shoting ) جهت ارائه در بازار را میتوان انجام داد.

نکاتی درباره ی سند بلاست:

1-هنگام عملیات سند بلاست بایستی ابزار دقیق, شیر ها وموتور ها با پوشش مناسبی پوشانده شود تا از صدمات احتمالی مصون بماند

2-پس از عملیات سند بلاست که با درجه Sa 2 1/2 بایستی باشد کلیه گردو خاکهای سطوح سند بلاست شده قبل از اعمال آستری با دستگاه واکیوم یا فشار باد تمیز گردد .هوای مذکور بایستی عاری از رطوبت وچربی باشد

3-در کوتاه ترین فاصله زمانی ممکن پس از آماده شدن سطح , اولین قشر رنگ (آستری ) روی آن اعمال گردد ( حد اکثر شش ساعت ) گوشه ها ولبه های تیز دوبار آستری اولیه زده شود وسپس بازدید ورفع عیب گردد.

4-ظرفیت کمپرسور هوا بایستی حد اقل 250 متر مکعب در دقیقه باشد .فشارهوای خروجی باید به کمک رگلاتور چنان تنظیم گردد که فشار سنج همواره فشار 100 پوند بر اینچ را نشان دهد.

5-اندازه کلیه شلنگهای هوا باید “((1 1/4اینچ بوده وتنها در سه متر آخر که به نازل وصل میشود میتواند به قطر یک اینچ باشد . طول شلنگ هوا از منبع تامین هوای فشرده تا مخزن شن نباید بیش از 15 متر باشد برای هر متر افزایش طول باید به فشار هوا در منبع تامین هوای فشرده 5 psl اضافه گردد. بهر حال تحت هیچ شرایطی نباید فشار هوا در انتهای لوله از 95 psl کمتر باشد.

6- تمام سرتاسر شلنگ باید مجهز به استر ضد الکتریسیته باشد.

7- ماسه مصرفی از نوع سیلیس و عاری از هر گونه گرد و غبار و رطوبت و سایر مواد خارجی باشد و اندازه ان ضمن تیز گوش بودن از نوع DI یا DII باشد.

8- پروفیل ایجاد شده در سطح فلز سند پلاست بایستی از 40 میکرون تجاوز ننماید در غیر اینصورت بایستی از شن بامش 16 استفاده گردد .

9- رنگ امیزی در رطوبت بیش از 70 % و یا در هوای بارانی یا زمانی که سرعت باد بیش از 15 مایل در ساعت باشد ممنوع میباشد .درجه حرارت محیط نیز بین 8 تا 35 درجه سانتیگراد میتواند متغییر باشد.

10- رنگ امیزی در هوای مه و غبار الود و سند پلاست نمودن در هوای مه الود ممنوع میباشد .

11- کلیه اصول فنی و طرز صحیح کار با پیستوله ایرلیس و ایراسپری توسط نقاش بایستی دقیقا رعایت گردد. مهارت نقاش مهمترین فاکتور در حصول پوشش یکنواخت بر روی سطح است.

12- کلیه عملیات رنگ با دستگاه Airless Pumpانجام پذیرد .

13- قبل از اعمال هر دست رنگ سطح قبلی بایستی عاری از هر گونه گرد و خاک و مواد زائد باشد.

14- مقدار هارد نروتینربایستی مطابق دستورالعمل سازنده رنگ اضافه گردد.

15- هاردنرو رنگ اپوکسی را پس از مخلوط نمودن در مهلت تعیین شده توسط سازنده رنگ بایستی مصرف نمود.بنابر این در اینمورد پیمانکار مسئول بوده و بایستی فقط به میزان مصرف ,رنگ مورد نظر را تهیه نمایید که در فاصله زمانی مذکور ( POT LIF ) مصرف گردد.

16- حداقل فاصله زمانی بین هر لایه رنگ قبلی کاملا رعایت گردد.‏

17- ضخامت لایه های تررنگ با توجه به درصد حجمی جامد رنگ توسط کارفرما تعیین میگردد و بر اسا س ان پیمانکار بایستی رنگ امیزی نماید . بنابراین فاصله نازل دستگاه اسپری تا سطح مورد نظر و همچنین مقدار رفت و برگشت نازل رنگ پس از ازمایش در محل اجرای کار توسط ناظر به پیمانکار ابلاغ و پیمانکار ملزم به رعایت ان خواهد بود . بهر حال فاصله نازل رنگ تا سطح مورد نظر بین 20-30 سانتیمتر میباشد.

18- سطحی که با استاندارد مورد نظر اماده نشود و یا قبل از اعمال لایه های رنگ کاملا پاک و از گرد و خاک عاری نگردد. بایستی مجددا سند پلاست و رنگ امیزی شود.

19- سطوح با یک لایه استری زینگ فسفات به ضخامت 80 میکرون و رنگ میانی ایوکسی MIO به ضخامت 150 میکرون , لایه نهائی کولتار اپوکسی به ضخامت 150میکرون وجمعا”به ضخامت 380 میکرون اعمال رنگ خواهد بود.

20 – ضخامت هر لایه رنگ میتواند تلورانس ( +- ) میکرون از ضخامت استاندارد فوق الذکر داشته باشد. ضخامت نهایی رنگ که توسط پیمانکار اعمال میگردد نباید حداکثر10 میکرون از ضخامت استاندارد نهایی تعیین شده کمتر باشد.

21- رفع عیب و لکه گیری احتمالی توسط قلم مو پیستوله معمولی و ….. ممنوع است و منحصرا توسط ایرلس و با رعایت شرایط فنی صورت پذیرد .

22- ویسکوزیته رنگ و نازل ایرلس متناسب با توصیه سازنده رنگ تنظیم گردد.

23- بمنظور جلوگیری از شره کردن رنگ جهت ضخامت بالا از فشارهای بالاتر در ایرلس استفاده شود.

24- در مواقعیکه بیش از یک لایه رنگ در دستور کار است نبایستی لایه ها هم رنگ باشند.

25- رنگ امیزی و سند پلاست در این منطقه (خراسان رضوی )باید حداکثر تا اخر بهمن ما ه پایان یابد.

26- فاصله محلی که رنگ امیزی صورت میگیرد تا محلی که عملیات سند پلاست انجام میشود حداقل 200 متر و یا طوری باشد که مسیر باد بسمت محل رنگ امیزی نباشد بهر حال در رسیدن گرد و غبار و قطعات ماسه به محل رنگ امیزی جدا خودداری گردد.

27-پیمانکار موظف است برنامه زمانبندی رنگ آمیزی وسند بلاست را طوری تنظیم نماید که علاوه بر رعایت کلیه اصول فنی فوق الذکر سطح سند بلاست شده توسط مهندس ناظر دفتر نظارت باز بینی و پس از تائید واخذ اجازه رنگ امیزی ادمه عملیات صورت پذیرد ودر عین حال وظیفه پیمانکار است طوری هماهنگ نماید که سطح سند بلاست شده حد اکثر در فاصله زمانی مشخص (6ساعت) پوشش یابد .

28- پیمانکار موظف است در صورت مشاهده رنگ غیر عادی ویا فاسد شده از مصرف آن خود داری ومراتب را اعلام نماید.

29-تهیه ونصب دار بست مناسب باید به تائید مسئول ایمنی برسد

موارد مصرف روکش ورنگ های اپوکسی کف وسطوح ودیواره ها :
– کفپوش ورنگ ورزین اپوکسی در روکش سطوح صنعتی که در معرض نیروهای مکانیکی مانند فشار ، ضربه و سایش قرار می گیرد .
– اپوکسی در روکش سطوح صنعتی که در معرض نفوذ آب و همچنین انتقال آلودگی های ناشی از نفوذ آب می باشد
– اپوکسی در روکش سطوح صنعتی که عدم وجود گرد و غبار در سطح ، بسیار حائز اهمیت است
-اپوکسی در روکش سطوح صنعتی که در معرض خوردگی و آسیب ناشی از اسیدها ، قلیاها ، الکلها ، روغنها نمکها ، حلالها مشتقات نفتی می باشد .
-اپوکسی در روکش سطوح بهداشتی که عدم وجود درز و خلل و فرج و امکان گندزدایی و ضدعفونی کردن صد در صد سطوح بسیار حائز اهمیت می باشد .
-اپوکسی در روکش سطوح صنعتی که در مجاورت جریانهای الکتریکی قرار داشته و عایق بودن سطح حائز اهمیت می باشد .

با توجه به موارد فوق کلیه سطوح صنعتی شامل : کارخانجات صنعتی صنایع خودرویی و قطعه سازی ، صنایع شیمیایی ، صنایع غذایی ،کارخانجات شیر و لبنیات ، کارخانجات بسته بندی صنایع داروسازی ، صنایع پتروشیمی پالایشگاهها ، نیروگاه ها ، انبارهای صنعتی ، صنایع هواپیمایی و نظامی، انبارهای نگهداری مواد غذایی ، کشتارگاهها مرغداری ها ، گاوداری ها ، سردخانه ها ، اتاقهای تمیز(Rooms Clean) ، صنایع خون ، بیمارستانها ، محیطهای نگهداری اجزاء بدن و اتاقهای استریل ، نیازمند به کاربری این اپوکسی ها می باشند .
شکل ظاهری اپوکسی :مایع
رنگ ترکیبی محصول اپوکسی:در انواع رنگهای مختلف صنعتی.
این رنگ ها و رزین های خارجی با توجه به کیفیت بی نظیر در ایران. دارای خواص و مقاومت های زیر می باشد

مقاومت در برابر:

خوب = جو
بسیار خوب = رطوبت
بسیار خوب = تغییرات دما وسختی
بسیار خوب = باز ها
بسیار خوب = حلال ها
بسیار خوب = روغن نفتی وچربی
روغن های گیاهی = بسیار خوب
سایش = بسیارخوب
انعطاف پذیری = خوب

مقاومت ها در برابر چند عامل شیمیایی:

تولوئن : عالی
اسید سیتریک 10%: عالی
بنزین ونفت وگازوییل : عالی
اسید فسفریک 20%: خوب
متانول : خوب
اسید نیتریک 20% : خوب
روغن موتور : عالی
اسید کلریدریک 37% : خوب
ب اکسیژنه : خوب آ
اسید سولفوریک 30% : خوب
اسید لاکتیک 10%: خوب
سولفات سدیم 15 %: عالی
هیدرو کسید کلسیم 50% : عالی
بخار آمونیاک:خوب
هیدرو کسید پتاسیم 20% : عالی
محدودیت:کچی شدن در اثر اجرای نا مناسب
نسبت ترکیب حجمی رزین اپوکسی به هاردنر اپوکسی: روکش اپوکسی :100 واحد هاردنر اپوکسی :25 واحد
نسبت ترکیب وزنی رزین اپوکسی به هاردنر اپوکسی: روکشی اپوکسی 100 واحد هاردنر اپوکسی :20 واحد
مقاومت حرارتی 110-125درجه سانتی گراد
زمان خشک شدن اولیه کفپوش اپوکسی مخصوص این شرکت 3 ساعت می باشد مقاومت فشاریkg/cm2 900-1000
زمان خشک شدن سطحی اپوکسی در دمای 25C :یک روز
زمان خشک شدن نهایی اپوکسی تا رسیدن به بالاترین مقاومت و استحکام25C:هفت روز
حداقل دمای پخت اپوکسی :10C
حداکثر دمای پخت اپوکسی :40C
عمر نگهداری در انبار SHELF LIFE در دمای 25C اپوکسی :یکسال
خواص الکتریکی و حرارتی :
مقاومت الکتریکی حجمی اپوکسی :5.0 *10 Ohm.cm
مقاومت الکتریکی سطحی اپوکسی:9.8*10 Ohm
ثابت دی الکتریک اپوکسی : 4.6
مقاومت حرارتی تا نقطه نرمی : 70C
مقاومت حرارتی عملی اپوکسی:110-125 درجه سانتی گراد.
بهترین مواد وبالاترین کیفیت اجرایی را از ما بخواهید
رنگ فروش,رنگ اپوکسی,رنگ صنعتی,رنگ آمیزی صنعتی

رنگ فروش,رنگ اپوکسی,رنگ صنعتی,رنگ آمیزی صنعتی

رنگ آمیزی صنعتی چیست؟

رنگ آمیزی صنعتی چیست؟ سند بلاست ، پیمانکار سند بلاست , نقاشی صنعتی , رنگ آمیزی , پیمانکاری سند بلاست

یكی از معمولی ترین راه ها برای حــفاظت مخازن ، خــــطوط لوله، ســـــازه های فـــلزی بـــتنی و بـدنه كــشتی ها در مقابل عـــوامل خورنده ی محیط پوشش به وسیله رنگ ها ، رزین ها و عایق هاست.

داشـتن یك سـطح مناسب ، تمیز و عاری از هرگونه زنگ زدگی جهت اجرای پوشش لازم و ضروری می باشد .

برای تمیز كاری سطوح در ابعاد كوچك از روشهایی چون سنگ زنی ، سـمباده زنی و برس زنی استفاده می شود و در ابعاد وسیع تر و تجاری از سند بلاست عمدتا جهت نیل به دو هدف انجام می شود :

  • زدودن و برطرف نمودن جرم های خارجی و زنگ زدگی ، آلودگی و رسیدن به سطح فلز یا بتن
  • ایجاد پروفیل (زبری) مناسب در سطح فلز یا بتن جهت چسبندگی بهتر فیلم پوشش به سطح فلز یا بتن
  • ســــند بلاست به وسیله ذرات مختلف مانند مـــاسه سـیلیسی ، گریت آهن ، پودر اكسید آلومینیوم ، مس باره و غیره انجام می پذیرد
  • كه هر كدام سطح مخصوص به خود را از حیث رنگ و درجه صافی ارائه می دهد.

سندبلاست چیست ؟

سند بلاست ، پیمانکار سند بلاست , نقاشی صنعتی , رنگ آمیزی , پیمانکاری سند بلاست سندبلاست یکی از تکنیکهای زیرشاخه تکنیک اصلی ایربلاست است ، در این روش ساینده های معدنی با پایه خاک بوسیله هوای فشرده شتاب گرفته و با سرعت بر روی سطح قطعه پرتاب میگردند . نامگذاری این تکنیک به سندبلاست بدلیل استفاده گسترده در آن از ساینده های پایه خاک یا معدنی است که ترجمه لغوی آن به انگلیسی sand میباشد . همچنین لازم به ذکر است اولین ذرات ساینده بکار رفته در سندبلاست ، توسط طبیعت در طوفان شن میباشد . ترجه لغت به لغت sandblast در فارسی شن پاشی یا همان طوفان شن کوچک خودمان است!

داستان اختراع سندبلاست :
داستان از این قرار است که روزی جنرال بنجامین تیلگمن ، در کلبه چوبی خود در قرارگاهی نظامی مشغول استراحت بود ، که در آن محل طوفان شن رخ میدهد . بعد از تمام شدن طوفان ، ژنرال میخواهد از پنجره اتاق خود به بیرون نگاهی بیندازد که نمیتواند ….. بله ، توجه ژنرال تیلگمن به شیشه پنجره اتاق خود جلب میگردد که در اثر برخورد ذرات شن در طی طوفان گذشته ، مات شده بود . اینجا بود که جرقه اختراع وسیله ای که با آن بتوان ذرات شن را با سرعت زیاد بر روی سطح قطعات برخورد داد در ذهن این مرد بزرگ و به تعبیر بنده پدر سندبلاست ، ایجاد گردید ، و اولین دستگاه سندبلاست اختراع شد .
دستگاههای ارائه دهنده سندبلاست انواع گوناگونی دارند که:پرکاربردترین آنها در صنعت دستگاههای سندبلاست ( ایربلاست ) سیار میباشند .صنعتی ترین و تخصصی ترین ابزار در این تکنیک نیز دستگاههای سندبلاست ( ایربلاست ) کابینی میباشند .و هنری ترین ابزار در این رشته دستگاههای سندبلاست شیشه هستند .

سندبلاست فلزات / سندبلاست اهن /  سندبلاست شیشه / سندبلاست آلومینیوم  / سندبلاست فولاد / سندبلاست مشهد / دستورالعمل سندبلاست / سندبلاست با آب